vauvakirja.fi
Vauva-arjen alku ja ihmetys.

vauvakirja.fi

Omat lelut hukassa?

tammikuu 6th, 2008 . by vauvakirja

Lueskelin erästä blogia, ja huomasin postauksen asiasta, joka sai myös minut kerran raivon valtaan. En to-del-la-kaan ymmärrä, miten jotkut vanhemmat vaan yksinkertaisesti antavat lastensa ottaa toisten lelun. Tai tässä tapauksessa, ottivat itse toisen lelun ja antavat sen sitten lapselleen.

Näin siinä kävi: Olimme Eliaksen ja siskoni kanssa Itiksen H&M:llä. Koska siihen aikaan ekoja hampuja oli tuloillaan, parhaita leluja olivat Kanadasta hommaamamme kumiset kylpylelut. Noh, kuinkas ollakkaan, vähän ajan kuluttua huomaan, ettei vihreetä kilpikonnaa näy missään. Lähden takaisin reittiämme ja yritän epätoivoisesti löytää sen lelun. Lopulta luovutan. Harmittaa vähän, kun lelu hukkui, mutta en ala konttimaan vaatetankojen alla sen takia. Siirryn kassajonoon ja siskoni sanoo tekevänsä vielä viimeisen tarkistuskierroksen lelun löytymiseksi Olen juuri maksamassa, kun huomaan nuoren pariskunnan kävelevän ohi, rattaissaan suunnilleen saman ikäinen lapsi kuin Elias, imeskellen MEIDÄN VIHREÄÄ KILPIKONNAA! Siis miten voi typerän lelun takia tulla niin paha mieli?! Mutta mitä en ymmärrä on se, että miten kukaan vanhempi nostaa kaupan lattialta löytämäsä lelun (jonka täytyy tietää kuuluvan jollekin toiselle), antaa sen lapselleen, joka laittaa sen suuhunsa? Jos haluaa pölliä kivan näkösen lelun, niin laittakoon sitten helevekko kassiinsa ja vieköön kotiin ja pesköön sen ENNEN ku antaa sen lapselleen.. Ja lapsi oli tosiaan ehkä sen 6kk, joten ei ollut voinut itse sitä sieltä lattialta löytää. Ja nyt kaikki tarkkana: seuraavan kerran kun löydätte leluja jostain lojumasta; pistäkää omalle kohdalleen. Jos se onkin se kaikista tärkein ja rakkain ja ihanin lelu, ja kun sitä ei päivän päätteeksi löydykään, niin tulee suuri suru. Ja kun ei voi vain marssia citimarkettiin ja ostaa uutta samanlaista, kun se oli tosiaan sieltä Kanadasta asti raaksittu. Puuh.

4 Responses to “Omat lelut hukassa?”

 1. comment number 1 by: elanor

  Oisit hyvä immeinen ottanu niitä kurkusta kiinni ja sanonu että jumankavita, konna tänne niinku olis jo!!

  Itse en ois tosin uskaltanu. Ehkä.

  Mutta ei oo kyllä mitään rajaa millään röyhkeydellä. Argh!

 2. comment number 2 by: hna

  Ihmiset on ihan sikoja. Ketä nää ihmiset on?! Ihan ketä vaan, usein ne pitää itseään ihan keskivertoa fiksumpina. Get that!

 3. comment number 3 by: hna

  ”Hae” pokaalis nainen!

 4. comment number 4 by: tukholman tyttö

  Voi kääk. Siis jos tosiaankin on sitä mieltä että jos joku tavara lojuu jossain niin sen saa ottaa, niin on kyllä oikeustaju vähän hakoteillä… ”hei täällä on tämmöinen lompakko, kivaa, mä otan sen kun se lojuu täällä lattialla”. Ja siis todella, antaa lapselle kaupan lattialla virttynyt, tuntemattoman lapsen lelu suuhun? Ehkä se raukka lapsi sai siitä jonkun pöpön (eikä se edes ollut sen raukan omaa syytä )

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website