vauvakirja.fi
Vauva-arjen alku ja ihmetys.

vauvakirja.fi

Vauvashop

syyskuu 17th, 2006 . by vauvakirja

Kokosin tälläisen listan hyödyllisistä lehdistä, kaupoista ja firmoista, joita itse tulen lähitulevaisuudessa käyttämään. Ajattelin muidenkin hyötyvän siitä. Myöskin, jos joku sattuu jotain tilaamaan tai ostamaan näiden linkkejen kautta, saan siitä hieman taloudellista apua. Mutta tutustukaa ja katselkaa rauhassa.

Vauvakirjat ja vauvalehdet

BookPlus – BookPlussasta löydät useita kirjoja, jotka sisältävät tärkeää tietoa odotusajasta, valmistautumisesta vauvan saapumiseen sekä lapsen kanssa selvitymisestä jokapäiväisessä elämässä. Löydät myös lasten kirjoja, sekä terveyteen ja ruokavalioon liittyviä kirjoja, jotka ovat erityisen tärkeitä aiheita ennen ja jälkeen vauvan syntymisen.

Vauva-lehti – ”Vauva elää lukijansa kanssa odotuksen kuukaudet, valmistaa synnytykseen ja tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa”

Lehdestä löydät vinkkejä odotusaikaan, synnytykseen, sekä ensikuukausista leikki-ikään saakka. Saat vinkkejä sisustusuudistuksiin, vauvan tarvikkeisiin, kodinkoneisiin, jopa auton ostoon.

Meidän Perhe -lehti – Lehti keskittyy vanhemmuuteen ja perhe-elämään 2-12 vuotiaiden lasten kanssa. Voit lukea ja jakaa arkipäivän kokemuksia muiden, samanlaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Löydät varmasti hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota omaan talouteesi.

Vauvatarvikkeet

NetAnttila – Ennen vauvan tuloa monen perheen pitää tehdä paljon investointeja potkuhousuista pyykinpesukoneeseen. NetAnttilasta löydät kaikkea kotiin ja sen sisustamiseen tarvittavaa: häkkisänky, lakanat, vauvan vaatteet, kodinkoneet, kaikki löytyvät täältä.

Vertaa.fi – Tarvitsetko astianpesukoneen ennen vauvan syntymistä? Entä onko digikamera ja videokamera valmiudessa? Entä tietokone kuvien tallentamista varten? Kotivakuutus? Sairasvakuutus vauvalle? Pitäisikö kenties ostaa auto? Vertaa.fi:ssä voit vertailla hintoja ja löytää edullisimman vaihtoehdon monista hakutuloksista. Tuotteita riittää kännyköistä lentolippuihin. Kannattaa käväistä sivulla.

Halens – Halensilta löydät kaikkea tarpeellista: vaatteet (äidille, isälle, vauvalle), kodin tekstiilit, huonekalut sekä muut kodinkoneet. Ja mikä parasta kaikki tämä onnistuu omalta tietokoneelta.

Vauvanruoka

Ruokatori.fi – Saattaa käydä niin, että vatsa kasvaa niin isoksi, ettet mahdu enää ratin taakse, tai ruokakauppa on viimeinen asia listallasi (tosin yksi tärkeimmistä), tai vauva on jo kotona, etkä millään malttaisi/jaksaisi lähteä kauppaan. Ruokatori.fi on Suomen suurin netissä toimiva kauppaketju, josta löydät supermarketin valikoimat. Voit tehdä ostoksesi kotoa tietokoneen ääressä, ja ostoksesi tuodaan kotiovellesi. Valikoima on suuri ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Toimituskulu on 9€ kaikkiin kuljetuksiin, tilauksen koosta riippumatta.

Talousasiat

Diners Club – Vauvan tultua monet tarvitsevat lisäluottoa. Diners Clubista löydät varmasti juuri itsellesi sopivan korttivaihtoehdon. Voit myös personalisoida korittisi valitsemalla Diners Club Persona -kortin, ja ladata minkätahansa omista digikuvistasi kortin kuvaksi, vaikkapa vauvan ensihymyn.

FIM – FIM.comissa voit aloittaa vauvallesi oman sijoitusrahaston. “Sijoittaminen on säästämistä. Ei sen kummempaa.”

Comments are closed.