vauvakirja.fi
Vauva-arjen alku ja ihmetys.

vauvakirja.fi

Lomalle.

helmikuu 24th, 2008 . by vauvakirja

Tahtoo lomalle. Lämpimään, aurinkoiseen paikkaan, kohteella ei niin ole väliä, kunhan saan Samin vähäksi aikaa pois tietokoneen kimpusta. (No joo, kyllähän hotellista pitää langaton netti löytyä, mutta ainakin nyt siis päiväaikaan, jos voitais liikuskella ns. tiiminä..) Tämä matkakuume alko jo ennen joulua, mutta ehti pikkasen laantua tammikuussa, mutta nyt sitten on taas päällänsä, ehkä jopa entistä ehonpana. Äkkilähtöjä ollaan kyttäilty urakalla, mutta nyt ollaan luopumassa siitä ideasta ja siirtymässä vähän suunnitellumpaan matkaan. Sami haluaa Kreikkaan, minä en niin pistä enää väliksi, että mihin mennään. Kunhan mennään. Haluaisin ehdottomasti olla myös yli kaksi viikkoa, mutta Finnmatkojen kaikki kesän matkat on niin loppuun myyty, ettei niitä ole enää oikeastaan tarjolla. (Ja me nyt katellaan vaan Finnmatkoja, koska meillä sattuu heidän puljuun olemaan lahjakortti..) Eli kaksi viikkoa saa nyt riittää. Tiedän, tiedän, kyllähän kaksi viikkoa ulkomailla on jo taivas, mutta nyt on piiiiitkään aikaan viimeinen mahdollisuus lähteä jonnekin etelän maille ilman, että pitäisi olla koulusta/töistä pois. Joten haluisin ottaa kaiken ilon irti. Toinen matka, jonka ehdottomasti haluan kesän lopulla (taas) tehdä, on Toronton visiitti. Tällä kerta käydä samalla vielä Chicagossa. Samilla lähtee järki näiden mun matkasuunnitelmien kanssa, mutta minkäs teet, kun päivät pitkät vaan haaveilee lomasta ja jostain vähän erilaisesta kuin tämä tavis kotiarki..

No jos nyt sattuis niin, että me satuttais löytämään joku kiva kohde ja päästäisiin lähtemään vaikka huhtikuussa, niin mistä ihmeestä löytää Suomessa tähän aikaan vuodesta lapselle kesäkuteita? Kun faktahan on, ettei niitä talvisaikaan kauheesti oo missään tyrkyllä. Ja niitä on pakko ostaa, kun sellasia ei ole. Ei sitten rievun riepua. Tai no on uikkarit : )

Ja muutama matka-aiheinen linkki vielä tähän loppukevennykseksi.. Jos joku muukin haaveilee lomasta jossain.. muualla.

Napsu
Lomat.info
Tripadvisor
Sharm El Sheik -sivusto
Aurinkomatkat
VirtualTourist
Lonely Planet

7 Responses to “Lomalle.”

 1. comment number 1 by: mari-johanna

  Kai siellä nyt alkaa olla jo kesävaatemallisto vauvoillekin? Nythän on paras aika myydä kesävaatteita, kun ihmiset hulluna haaveilee lomasta 😀
  Toivottavasti löydätte jonkun kivan matkan!!

 2. comment number 2 by: JK

  Sharm ilmeisesti kiinnostaa linkistä päätellen eli Egyptiin liittyen vauvojen ja lasten vaatteista: en missään tapauksessa kovin paljastavan ja kevyen kesäistä ottaisi, sillä varsinkin huhtikuussa ja siitä eteenpäin Egyptissä on todella kuuma. Pitää olla peittävää mutta hengittävää eli puuvillaa tai pellavaa. Hattu on ehdoton. Itse käytän (asun Egyptissä) huivia harteilla ja olen silti ruskettunut hartioilta huomattavasti – ja yritän jopa välttää aurinkoa. Aurinko tunkeutuu jopa vaatteiden läpi. Mukavaa lomaa, jos ette ole vielä olleet ja mihin ikinä menettekin!

 3. comment number 3 by: Jani

  Myös Rantapallosta löytyy matkakuumeesta kärsiville apua juttujen ja äkkilähtöjen kautta..

 4. comment number 4 by: vauvakirja

  Valitettavasti nyt Janille täytyy todeta, että mielestäni ei ole äkkilähtöhaussa Napsun voittanutta.

 5. comment number 5 by: Lentovertailu

  Minusta molemmat palvelut on hyviä. Napsu ja Rantapallo. Lentovertailussa (Lentovertailu.info) on lentojen hintavertailuja ja artikkeleja fiksuun lentämiseen.

 6. comment number 6 by: toppe

  Täällä on nofollow jos ette tienneet sitä.

 7. comment number 7 by: Anna from TUI

  Hei!
  Nimeni on Anna ja työskentelen matkatoimisto TUI:lla, joka aiemmin tunnettiin Finnmatkoina. Lähestyn sinua, sillä sivustoltasi on linkitetty sivuillemme finnmatkat.fi.

  Olemme juuri vaihtaneet verkkosivujemme nimeä. Osoitteemme on nyt tui.fi. Kysyisinkin, onko sinulla mahdollisuutta päivittää sivuiltasi tuleva linkki uudelle sivustollemme?

  Ystävällisin terveisin,
  Anna

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website