vauvakirja.fi
Vauva-arjen alku ja ihmetys.

vauvakirja.fi

Äitiyshousut

syyskuu 21st, 2006 . by vauvakirja

Kyllä. Tänään ensimmäistä kertaa vetäsin äitiyspöksyt jalkaan. Oli aamulla sellanen olo, ettei enää jaksa ahdistavia farkkuja, jotka kiristää vatsan päältä, juuri huonoimmasta kohtaa. Näistä housuista ei kyllä päällepäin huomaa, että mitään äitiystouhua on menossa, mutta erittäin mukavat ja pehmoset ovat. Eikä myöskään vako vilku peräosastolla.. Heheh. Siitä tuli ongelma, kun jätin vyöt pois, nekin tuppasivat painamaan massua.

Olen edelleen vähän nuhanen, mutta suurin tauti on voitettu. Eilen käytiin jopa pelaamassa tennistä. Kovin kauaa sitä hupia ei kestänyt, koska mun kunto on laskenut näiden tautien jälkeen. Ulkona oli myöskin pirun kylmä ja kova tuuli. Eli ei kovin nautinnollinen pelihetki. Pientä urheilun yritystä kuitenkin.

Päätettiin jo loppukesällä, että siskoni väsäisi vauvallemme leikekirjan. Hänellä kun noita taiteellisia lahjoja on enemmän kuin meikeläisellä.. Enkä koskaan ennemmin ole edes innostunut leikekirja-ajatuksesta. Sopimus siis oli, että hän alkaa väsäämään kirjan kanssa sitten h-hetken lähestyessä, minä ostelen täältä värkkejä, joilla sitä kirjaa sitten koristellaan. Olen nyt sitten kiertänyt erinäisissä askarteluliikkeissä ja huomannut suunnattomasti pitäväni siitä. Niissä on ihan järkyttävä määrä kaikkea kivaa tilpehööriä ja matskua, hylly toisensa perään, pelkästään leikekirjoja varten. On myös kovin jännittävää ostaa materiaalia toiselle, kun ei ollenkaan tiedä mitä hänellä on mielessä.. Mielenkiintoinen projekti, sanoisin.

Kävin eilen ruokakaupassa. Vieläkään ei ruokahaluni ole palautunut normitasolle. Mitään ei tee mieli, ja joidenkin asioiden ostaminen/valkkaaminen tökki ihan hirveästi. Sain kaiken listalta ostettua, mutta autolle päästyäni mahassa oli tosi epämiellyttävä tunne. Koskahan tämä menee pois ja kaikki palaa ennalleen? Luulin, että sen olisi pitänyt jo helpottaa. En ole kuitenkaan oksentanut melkeimpä kuukauteen (jollei lasketa sitä kertaa, jonka aiheutti lähinnä närästys, ei tavis aamupahoinvointi..).

One Response to “Äitiyshousut”

  1. comment number 1 by: Kiitos

    Hei,

    kiitos kivoista kirjoituksista. Olen samaa mieltä erilaisista keskustelupalstoista ja niiden aiheuttamasta ahdistuksesta. Joka asiasta löytyy joku joka keksii jotain masentavaa sanottavaa kyseisesti aiheesta.

    Minä olen päättänyt että nautin ensimmäisestä ja etukäteen jo tiedän että viimeisestä raskaudestani täysin rinnoin (kirjaimiellisesti tällä kertaa ;). Olen ostellut aivan ihania äititysvaatteita ja tunnen että oikeasti raskaus saa minut hehkumaan ja olen, klisee tai ei, parhaimmillani ja haluttavimmillani. Ihanat vaatteet olen löytänyt suurimmaksi osaksi netistä, yksi ihana kauppa löytyi täältä: http://www.mamamia.fi tilasin sieltä yhdet stretch farkut, suorat housut, kolme paitaa ja bola-korun =)))

    Kiitos vielä mukavista kirjoituksistasi, piristää mieltä lukea välillä jotain ”normaalia” raskausajasta ja sen aikaisista ajatuksista.

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website