vauvakirja.fi
Vauva-arjen alku ja ihmetys.

vauvakirja.fi

Se päivä.

maaliskuu 13th, 2007 . by vauvakirja

Tänään on se päivä. Laskettuaika. Alustavasti ’sovittu’ tilauksen toimituspäivä. No eipä kuulu mitään mistään. Olo on loistava. Turhautunut, mutta iloinen, vireä ja muutenkin tosi jees. Käveltiin neuvolaan kauniissa auringonpaisteessa. Ulkona on niin lämmin ja mukava ilma. Tänään olis kieltämättä ihan hyvä päivä synnyttää.

Olen vakaasti sitä mieltä, että lasketun ajan mainitsemisen pitäisi unohtaa. Otetaan käyttöön se päiväys, jolloin synnytys viimeistään käynnistetään. Minun tapauksessani 26.3. Tuleville äideille vois vain ilmoittaa, että siitä 37+ viikoista lähtien kannattaa olla valmiina lähtöön, mutta ei kantsi odottaa mitään ennen kuin äitipolilla on aika käynnistykseen. Käynnistettyjen synnytysten määrä on varmasti vain pieni osa niistä, jotka käynnistyvät luonnollisesti, mutta säästyttäisiin odottamisen tuskasta, ahdistuksesta ja (erityisesti) mielipuolisesti ahdistelevien sukulaisten ’joko nyt’ -puheluista.

One Response to “Se päivä.”


  1. […] vuosi sitten oli Se Päivä. Muistan, kuinka olin aivan varma, ettei vauva koskaan syntyisi. Ennen laskettua päivää olin jo […]

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website